2011. december 15., csütörtök

Dopeman ba*meg!



"Akarod tudni, hogy mit érez ma egy átlag magyar ember? Akkor figyelj BAZMEG! DopeMan Papa most elmondja neked nem átlagos módon. 
Október huszonharmadikán kinn voltunk a MILLA Nem tetszik a rendszer tüntetésén, ahol beszédeket mondtak, műveltségi tesztet osztogattak, megfigyeltek, tiltakoztak, mi pedig leforgattuk az új himnuszt BAZMEG!"

Dopeman. A czigány megint előugrott a semmiből, hogy provokáljon egyeseket és ezzel figyelmet vonjon magára. Mégsem tudok igazán elmenni emellett a "szupperprodukció" mellett. A mandiner blog nyomán találtam rá a fenti videóra és a mandiner cikkére: http://mandiner.blog.hu/2011/12/15/bazmeg_az_ugyeszseg
Nem csak a videó nem tetszik, hanem a mandiner reakciója sem. Ugyanis ráugrottak arra, hogy a dópmen ellen ügyészségi eljárás indul nemzeti jelkép megsértése miatt. Nem szeretnék más nép jelképeivel példálozni, de tudjuk, hogy mi a szigorúan tilos...A mandiner.blog.hu szerint nem egyértelmű, hogy bünetni kell-e ezt a dolgot. Ráadásul átvették az alpári stílust is. A stílus maga az ember.
Végül is úgyis tudom, hogy mi lesz a vége; az ügyészség felmenti a czigányt, az meg majd:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése