2011. július 18., hétfő

„Ártatlan vagyok, soha nem öltem, soha nem raboltam, hanem a hazámat szolgáltam”

Ma lezárult a Képíró-per első felvonása. Az első fokon született felmentő ítélet ellen a vád fellebbez. Az izraeli Wiesenthal Központ vezére, a fő "nácivadász" Ephraim Zuroff úgy nyilatkozott, hogy ez egy gyalázatos ítélet az újvidéki mészárlások áldozataira nézve.
"Felháborító és felfoghatatlan az ítélet a bizonyítékok, az eseményekről való ismereteink és Képíró ezekben játszott szerepe fényében. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy megváltoztassuk, és gondoskodjunk arról, hogy Képíró a börtönben fogja befejezni az életét, nem pedig békében és nyugalomban, mint amire a mai ítélet feljogosítaná." - nyilatkozta Zuroff.
Gondolom ez azt takarja, hogy lenácizzák a bírót, az ügyészt, és mindenkit aki valamilyen formában részt vesz/vett a tárgyaláson, evvel ellehetetlenítik ezeket az embereket, egyszer csak megtörnek. Végül is ki adna manapság egy náci szavára? Senki. Manapság az az úr, aki egy szelet fúj Izreallel, a Likuddal,  a Fidesszel, a hitgyülivel és még sorolhatnám.
Arról nem tesz említést a fő vadász, hogy hogyan próbálták meg befolyásolni a tanúkat, és hogy bizonytalan eredetű  bizonyítékokat mutattak fel. Minek is adna? Felettébb valószínű, hogy az ügyet csak azért pörgették fel, hogy legitimitást nyerjenek saját működésükre.
Még mindig jobb nácik!? után nyomozni, mint a saját portájuk táján körülnézni. Ja, hogy a palesztin nép elleni erőszak nem népirtás? Nem az, mivel a kiválasztott nép fiai követik el. Ez a per is csak egy újabb ürügy arra, hogy a zsidók az állítólagos holokauszt mögé bújva szerezzenek érvényt a tetteiknek. Kíváncsian várom a további fejleményeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése