2011. április 17., vasárnap

Április 17. - A palesztin foglyok emléknapja

Tegnap megtörtént a szinte mindennapossá vált esemény, a Holokauszt™ emléknap. Pontosabban nem történt meg, mert tegnap ugye szombat volt, és hát szombaton nem sajnáltatják magukat a zsidók, inkább megünneplik pénteken és vasárnap is! Tehát ha jól számolom 3 naposra sikeredett ez a Holo™ emléknap. Kíváncsi vagyok, abból mekkora balhé lenne, ha mondjuk az 1848-49-es vagy az '56-os forradalmat ünnepelnénk napokig. Azt nem lehetne, magyarnak lenni tilos! Ja, és természetesen a média sem közölné le címlapon... Mondjuk a tegnapi Kisalföld címlapon jót röhögtem, azért legalább megérte.

Gondolom a mai emléknapot sem közli egyik libsi hírportál sem. Szar dolog, ha Izrael kezében van a média. Még szerencse, hogy vannak oldalak, ahonnan nem liberális és zsidóbarát szenny folyik. Próbálja is őket eltaposni a sok bérenc, de hál' Istennek nem sikerül.   

1967 óta tart Palesztina a zsidó állam általi megszállása. Ez alatt a 44 év alatt -Abdulnaser Farwana, a palesztin foglyok ügyeivel foglalkozó aktivista számításai szerint- 750ezer palesztint ejtettek foglyul az izraeliek. Köztük van 12ezer nő, és több tízezer gyerek. "Farwana megállapításait az emléknap előestéjén nyilvánosságra hozott jelentésében összegezte.A dokumentum megállapítja: Izrael válogatás nélkül börtönöz be palesztinokat, nemigen ügyelve arra sem, hogy gyermekek, idősek, asszonyok, lányok, anyák, betegek, tudósok, törvényhozók kerülnek-e a karmaik közé" - adta hírül a kuruc.info hírportál.

"1967 óta 202 palesztin fogoly halt meg a zsidó állam börtöneiben, közülük 70-en a kínzások következtében vesztették életüket, 51 személy pedig azért hunyt el, mert nem részesült megfelelő orvosi ellátásban - olvasható a dokumentumban. 74 palesztint röviddel a szabadulása után gyilkoltak meg, hét foglyot pedig tisztázatlan körülmények között agyonlőttek a börtönben" – állítja Abdulnaser Farwana.

Kérdem én, hol vannak ilyenkor az ENSZ csapatai? Izraelnek mindent szabad? Diktatúrákat meg tudnak dönteni, majd utána kifosztani az országot, de a zsidókkal nem mernek szembe szállni? Ja, hogy az ENSZ is a zsidók kezében van? Ha netán felemelné a szavát, a zsidók megvonnának minden pénzt, aztán csak nézhetne a nagy büdös amerika. Most amerikát írtam, előtte meg ENSZ-t. Igen. Azért, mert mindig az van, amit amerika akar. Mindenben ez a zsidóbérenc állam a főkolompos. Oroszország, Kína, India hiába emeli fel a szavát -mint hallhattuk a Kadhafi elleni akcióknál is- nem érnek vele semmit.

A napokban hárorús bűnök(sic!) miatt ítélték Horvátország nemzeti hősét, Ante Gotovina tábornokot. A vád szerint Gotovina részese volt annak az 1995-ös hadműveletnek, amely miatt 200 ezer szerb elmenekülni kényszerült "horvátországi lakhelyéről". A vád etnikai tisztogatás. Igazából a szerbeknek semmi keresnivalója nem volt azokon a területeken, azt erővel foglalták el a korábbi horvát-szerb háborúban.
Remélem más is látja a párhuzamot: Gotovina felszabadította országát, és elüldözte a megszállókat. Ő bűnös. Izrael megszállva tart egy államot, az emberi jogokat semmibe veszi, elüldözi, írtja a palesztinokat. Akik ezeket a bűnöket követik el azok ártatlanok. Nem lehetséges, hogy valami hiba van a rendszerben?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése