2011. április 21., csütörtök

Tiszavasvári, csendőrség, zsidók, Pintér

Fülöp Erik polgármester és a csendőrök(kuruc.info)
Mint tudjuk, a napokban attól volt hangos országunk sajtója, hogy Tiszavasvári önkormányzata létrehozta a helyi csendőrséget.A liberális és baloldali média élesen bírálja ezt a lépést, és sürgeti a "rend"őrséget, hogy tegyék meg a megfelelő ellenlépést ez ellen a "rasszista jellegű"(sic!) szervezet ellen. A Pintér vezette hazaárulók persze kiéhezett kutyaként ugrottak, és már törvénytervezetet és rendelettervezetet is készítettek elő, hogy megakadályozzák az olyan jellegű tevékenységeket, melyek "az állami főhatalom gyakorlását magán- vagy pártkézbe próbálják vonni"... Ezt a mindössze 10 fős "párthadsereget"(?!) nem egy politikai párt hívta életre, hanem a szükség! Nem azért jött létre, hogy a cigányságot terrorizálja. Sőt! A helyi cigányság is egyet ért a csendőrség felállításával! Állításuk szerint ők nem lopnak, és ők is kíváncsiak a tettesekre. Nem rettegnek a csendőrségtől, ők is a jelenlegi vezetőségre szavaztak, mert bennük látják a megoldást! Miért nem tud mindenki így gondolkodni? Csak össze kellene fogni, és az összes uzsorást, csalót, gyilkost el lehetne kapni. Meg persze akkor, ha egy ütőképes (és itt nem az ártatlan tüntetők ütésére és aláírásgyűjtők letartóztatására és zaklatására célzom) rendőrség is mellettük állna.

 

Mint már fentebb írtam, Pintér és kutyái is mozgolódnak már, de nem csak ők az egyetlenek! A Magyaroszági Zsidó Hitközösségek Szövetsége (mellesleg nem értem ezt a szövetséget, ugyanis úgy tudom, hogy a vidéki zsinagógák üresek, és csak Judapesten van úgy egy 100.000 főt számláló zsidó hitközösség mert ugye a többiek el lettek holokausztálva - legalábbis az m1 szerint...), a Mazsihisz is kiadta már a parancsot a csendőrség felszámolására! Csodálkoztam, hogy ennyit kellett rájuk várni! Kiadták az ukázt a kormánynak, hogy: "haladéktalanul tegye meg azokat a törvényes lépéseket, amelyek megakadályozzák a csendőrség felállítását Tiszavasváriban, annak esetleges megalakulása esetén az ügyészségnél tegyenek feljelentést, hogy a csendőrséget mielőbb oszlassák fel." Leírják azt is, hogy a csendőrség egy erőszakszervezet, amely a Holokauszt™ borzalmaira emlékezteti őket, és "kifejezetten rasszista jellegű ideológia alapján megfélemlítik a lakosság egy részét, és ezzel elősegítik a faji gyűlölet terjedését, a társadalmi szegregációt." Hol van itt faji gyűlölet, amikor a helyi cigányság is egyet ért a szervezet létrehozásával? Ezek a zsidók mindig keverik a szart, és általában sajnos nekik ad igazat Kurvaországunk Kormánya...

Sokat írtam a csendőrségről, de hogy mi is volt az valójában? Ők voltak a vidéki rendőrök(a rendőrség a fővárosban, a csendőrség vidéken működött), akik kakastollal a kalapjukon, puskával a vállukon, tiszteletet követelve megjelenésükkel őrizték a vidéki emberek álmát, javait, kemény fellépésükkel fenntartották a rendet, és fogták el a bűnöző egyedeket.



Zárásképpen egy történetet szeretnék leírni, amit egy környékbeli idős bácsitól hallottam. Tanulság ez mindenki számára.

"Annak idején, a nagybátyám csendőr volt. Hatalmas, szálfa termetű, tekintélyt sugárzó ember. Egyszer lopás történt a faluban. Kint a határban volt egy putri. A nagybátyám egymaga ment be a putriba, és csak annyit mondott az ott élő cigányoknak, hogy egy órán belül látni akarja a háza előtt azt, amelyik a lopást elkövette. És a cigány egy órán belül ott volt, visszavitte az ellopott baromfit(vagy lopott helyette másikat- a szerk.), és büntetés elől sem futamodott meg. De nem azért, mert olyan bátor volt, hanem mert félt a veréstől, amit az öreg ígért neki, és a többieknek is."
Ezért van szükség a csendőrségre, ilyen tekintélyes és bátor emberekre, akik tudnak hatni a körülöttük élőkre. Az ilyen emberek tudnák csak igazán fenntartani a rendet, és a közbiztonságot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése