2011. április 5., kedd

A rasszista negrid pere

Április 1-jén, pénteken kezdődött meg a Los Angeles-i bíróságon John Floyd Thomas Jr. pere, akit több mint 30 középkorú fehér nő megerőszakolásával és megölésével vádolnak. A 74 éves volt biztosítási kárbecslő a 70-es, 80-as években tartotta rettegésben a kaliforninai fehér lakosságot.

Thomas célzottan középkorú fehér nőkhöz tört be éjszakánként. Áldozatait megerőszakolta, majd addig fojtogatta őket, amíg vagy elájultak vagy meghaltak. Ezután párnával vagy takaróval takarta le arcukat, ez lett az ismertetőjegye is.

Már 1957-ben is elítélték betörésért és nemi erőszak kísérletéért, de 1966-ban kiszabadult és folytatta a gyilkolást. 1978-ban ismét letartóztatták nemi erőszakért, de 5 év múlva megint szabadlábon volt.

A néger szörnyeteget csak 2009. március 31-én sikerült elfogni, azóta óvadék nélküli előzetes letartóztasban várja a tárgyalás eredményét.

Mért nem akasztották már fel? Vagy védelem alatt áll, mert mégiscsak néger? Egyszerűbb lenne lógatni, mint etetni. Ráadásul az akasztásra jegyeket is lehet árulni, diákoknak, szigorúan 18 év felett féláron :) .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése