2011. április 2., szombat

Csak kerülnétek a kezem közé...

"Nem védenék meg a hazát a szocialista fiatalok" - írta meg a mai nap a barikad.hu hírportál.

"Fideszes politikusok napokban tett nyilatkozataiból arra következtet az MSZP ifjúsági szervezete, hogy a kötelező sorkatonai szolgálat újbóli bevezetését tervezik.
 A Societas - Baloldali Ifjúsági Mozgalom elfogadhatatlannak, és "a demokrácia elleni újabb támadásnak" (sic!!!) nevezi a kormány tervét. 
A szocialista fiatalok a sorkatonai szolgálat újbóli bevezetése esetén "passzív ellenállási mozgalmat" hirdetnek.
Bármilyen "honvédelmi kötelességet" is írjon elő az új fideszes pártalkotmány, mi nem fogunk fegyvert - szögezik le a harcos pacifisták. A nyilatkozat lényegében "militáns komisszároknak és kiképzőtiszteknek" nevezi a katonatiszteket, és kinyilatkoztatják, hogy nem vetik alá magukat az ő "kénye-kedvüknek".
A honvédelem kötelezettségét egyébként a jelenleg hatályos Alkotmány is rögzíti, amikor kimondja: "A haza védelme a Magyar Köztársaság minden állampolgárának kötelessége."" - barikad.hu

Na az ilyen emberektől fordul fel a gyomrom. Milyen elvetemült egy fattyak lehetnek az olyanok, akik arra sem képesek, hogy hazájukért fegyvert fogjanak ha szükséges? Hát az ilyeneket kellene mindet falhoz állítani.
Persze ha netán mégis fegyvert kellene ragadnunk, nekik lenne a legnagyobb szájuk, hogy mit hogyan kell csinálni. Nagyon szívesen elbeszélgetnék az ilyen csökött agyú szerencsétlen hülyékkel.

Véleményem szerint a kötelező sorkatonaság ráférne a mai fiatalságra. Én sem voltam katona, de szerintem rám is rám férne. A mai fiataloknak kell a fegyelem, kell hogy valami tartást adjon. A szülők nem tudnak, vagy pedig nem akarnak foglalkozni gyermekeikkel ilyen téren. 
(Jobb esetben..) megveszik a 10 éves szarosoknak a telefont meg a laptopot, aztán addig is csendben van. Beíratják egy jobb iskolába, kifizetik az érettségijét meg a nyelvvizsgáját bedugják egy egyetemre aztán csinál amit akar. Mi az, hogy valaki 8-10 éveket tölt el egy szaros egyetemen? Csak mert a buli fontosabb mint a tanulás? Milyen ember lesz az ilyenből? Egy nagy kalap szar! Olyan ember...

Az én korosztályom 10 évesen tazókkal meg beyblade-del játszott, meg kint focizott a grundon. Apámtól kaptam volna egy istenes ötöst ha olyanokkal jövök, hogy telefon kell, vagy nem vagyok itthon amire megmondták szüleim. De most már nincs ilyen.. A gyerek parancsol szinte a szülőnek. A szülő meg csak nyel, mert több gondja van annál, mint hogy a gyerekkel foglalkozzon. Drágul minden, az átlagembernek már rendesen szarni sincs elmenni ideje, mert mindig a hajtás megy. Ha pedig nem hajt, akkor meg kirúgják az állásából aztán leshet meg gondolkodhat, hogy na most mi legyen. De a gyerektől akkor sem tud nyugodni. Mert nem lehet adni egy pofont a 13 éves szarosnak ha diszkóba akar menni, inkább elengedik, had legyen belőle a világ kurvája. "A másikat bezzeg elengedik!" - mondja a kis hülyéje.. "Hát hova szarjak?" - kellene kérdezni a szülőnek. De nem.. elengedi, mert legalább békén hagyja a gyerek. Ha berugik meg terhes lesz akkor meg majd idegeskedik. De ezt már nem gondolja át...
Engem sem engedtek el sehova 13 évesen. Hogy miért? Jah mert nem akartam diszkóba menni? Meg ha akartam volna is akkor sem mehettem volna. És még mindig itt vagyok! Túléltem, hogy nem rúgtam be 13 évesen, hogy nem cigiztem, hogy nem szívtam szét az agyam ragasztóval meg öngyújtótöltővel.

Ez az egész nem csak a szülök hibája. A rendszeré is, amiért a retekklubbon meg a telavivkettőn délután megy  a butítás. Mert az kell a fiatalságnak.. a StohlBuci meg a valóvilág... Hát csak gratulálok.

Zárásként csak annyit üzennék a baloldali ifjaknak, hogy remélem találkozunk. Egymás szemébe fogunk nézni. És én élvezettel fogom meghúzni a ravaszt. Szöges dróttal fogjuk összekötözni a kezeiteket, és arccal lefelé temetünk el benneteket, ahogy őseitek is az '56-os hősökkel tették. Pedig ti nem érdemlitek meg, hogy ebben a szent földben nyugodjatok...

2 megjegyzés:

  1. A balos ifjók útját a szocializmus dicső vörös csillaga jelöli ki, nekik nem kell fegyver, mert egy utópia mögé bújnak.
    stohl buci, stahl judit, stihl fűrész!4négy

    VálaszTörlés
  2. Csak a dicső vörös csillag ne szállna olyan közel a szabadon szálló madarakhoz..

    VálaszTörlés