2011. április 7., csütörtök

Egy rendőr őrnagy nyílt levele Orbánhoz

"Tisztelt" Miniszterelnök Úr!


Jó lenne, ha felébredne és kicsit körbenézne, valamint abbahagyná a ködösítést!!! Pont olyan semmirekellő mint az elődei voltak, akiket annyit pocskondiázott! Mit papol itt közbiztonságról? A sok birka meg beveszi, csak nekik nincs rálátásuk a dolgokra.


Még hogy kiemelt támogatás a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatában! Valójában mindenkitől elvonnak, csak a kedvenc terrorelhárítási legényeinek jut minden, ami szemnek, szájnak ingere. Amennyiben az időm engedi, majd megválaszolom azt a kedves levelet, amit küldött a semmisségi törvénnyel kapcsolatban.


Bár tudom, hogy valamelyik segg-, avagy talpnyalója fogja elolvasni, és nem is meri átadni Önnek, de reménykedem, hogy valahogy eljutnak a soraim Önhöz. Ha esetleg nem mondták Önnek, a Rendőrség éppen a bányászbéka segge alól tekint fel a valóságra.


Mint azt az egyetlen valamirevaló tábornok le merte írni, a végeken nincs pénz semmire (értsd: papír, WC papír, tolmács, szakértő), a maga által létrehozott TEK nevű semmirekellő társaság meg Q7-es Audikkal furikázik! VÉRLÁZÍTÓ amit művelnek!


A helyi szerveknél az őrmesterek 80-100 ezer forintot keresnek (ebből éljen meg a sok megélhetési politikus mint a Lázár haverja), amiért elvárják, hogy friss, fitt, művelt, pihent és mindig hadrafogható legyen.



fotó: Blikk

A TEK-nél pedig ugyanezen őrmester annyit keres, mint a helyi szervnél egy alezredes alosztályvezető. Közben pedig SEMMIT NEM CSINÁLNAK!!! Ne feledje, ezek az emberek közülünk mentek oda és elmesélik, hogy egész nap sportolás, uszoda, lézengés a program. Hiába akarják befogni a szájukat, hogy mennyire titkos a tevékenységük!!! VICC!


Na ez a magyar közbiztonság !


Bajusz Ferenc r. őrnagy


Blikk.hu - barikad.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése