2011. április 27., szerda

Fleto a czigányok védőszentje

"Én egymillió forintot ajánlok fel a gyöngyöspatai romák segítésére. Evakuálásra, szállításra, átmeneti szállásra." 
Gyurcsány Ferenc írta tegnap blogján. Aztat is mondotta a hős Fleto, hogy Gyöngyöspatán nem czigánykérdés van, hanem náczikérdés. Ezek szerint a nácziak már patán vannak... majd folytatta: 
"És egyre inkább így van és így lesz az egész országban is. Önmaguk tiszta magyarságában és mások sármagyarságában elvakultan hívő és hitüknek radikális tettekkel nyomatékot adó náci társaságok, csoportok fenyegetnek bennünket."
Igen Feri! fenyegetünk! Csak téged! Sármagyarság? Azmiaz?
"Dolga van a Kormánynak. Rendfenntartással, ha kell a nácizmus szelleme és gyakorlata elleni hatékonyabb fellépést segítő új jogi normák állításával. Ha alkotmányozni ilyen gyorsan tudtak, akkor talán ez sem jelenthet akadályt." 
Ja! bizony, bizony...azok a szemét náczik! 2006-ban is ők randalíroztak, igaz? A csőcselék...Csakhogy, akkor egy szemkilövésre nem jutott egy fél szolgálati szám sem. Úgy lehet rendet tenni, bújva a névtelenség homályába. Azon szerintem máig nem gondolkodott a kedves ex-miniszterelnök úr, hogy miért volt ott a sok tüntető. Igaz-e Böszme?
"Dolga van minden demokratának, hogy ne tűrje a náci mocskot, ne tűrje magyar emberek félelembe hajszolását, félelemben tartását. Ki menjen demonstrálni, ki nyújtson jogi segítséget, ki adjon fedélt a menekültek feje felé. Más meg segítsen pénzzel. Én egymillió forintot ajánlok fel a gyöngyöspatai romák segítésére. Evakuálásra, szállításra, átmeneti szállásra."
Mekkora jófej vagy Fecó! Deportálnád a czigókat! De hova? A Dunántúlra?...áááá ott úgyis elég nagy a népsűrűség, az Alföldön meg ugye éhen halnának. Csak nem? Ugye nem Feri? Tábor? Az megoldás lenne! Ott úgyis fontos a higiénia, meg van pár üres barakk még Birkenau környékén...de mikor indulnak a vonatok? Aztán van ám itt ötlet, igaz az is undorító náczi, irredenta, revizionista...Küldjük a czigókat kapával Erdélybe, meg a Felvidékre! Nem dolgozni, nem, nem, hanem aki nem beszél magyarul azt üssék...ha sikerül örülünk, ha nem, meg vesztettünk pár czigányt. 
Egyszerű pénzzel szavazatott keresni Gyurcsi! 
De szerintem ő sem gondolta komolyan, hogy ez bárkinek is jó lenne...
Aztán nem elég ám ez sem, hisz ez csak reakció volt Ferencünk részéről. Az akció a következő volt:
"Április 27-én éjszaka Gyöngyöspatáról kórházba szállítottak négy embert. Minden mást teljesen ellenkezően mondtak el ugyanannak az utcának a lakói, akiket összebékíthetetlennek tűnő ellentét választ el. Nagyon úgy tűnik, a helyzet egyre rosszabb lesz."-írta az index.hu (indexre kattintva olvashatjátok a "teljesen pártatlan" (nem az) cikket. Érdekes körülmények az biztos. Érzéseim szerint nem fejeződött még be semmi, folyt köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése