2011. május 17., kedd

Felvonulnak, büszkék magukra...

Szép napot mindenkinek! Mostanában kicsit kevesebb a post, mert egyrészt OKJ-s vizsgá(k)ra készülünk, másrészt, ha időnk engedi dolgozunk. Ma is tanultam. Sőt valószínűleg még fogok is, bár a standarizáláson alapuló indexszámítás és hasonló kifejezések kissé fárasztóak tudnak lenni, így gondoltam apró pihenésképp meglátogatom a youtube-t, s egy-két általam preferált zeneszámmal lazítok. Aztán sikerült egy 40 másodperces videóra bukkannom, ami nem igazán kapcsolt ki, sőt! 



Igen. Meleg buzi felvonulás. Brünnben, igaz, még 2008-ból, de akkor is eléggé idegesítő. Már az, hogy "szélső jobb oldali csoportok" tiltakozni fognak a felvonulás ellen. Szerintem nem feltétlenül kell ahhoz úgymond szélsőségesnek lenni, hogy nem tetszését nyílvánítsa ki valaki ez ellen. De hála Istennek a derék cseh SÜN!ök is mindent megtettek, hogy a buzik nyugodtan vonulhassanak. Visszataszító jelmezekben, miközben gyerekek játszanak az utcán, hadd lássák, mit kell csinálni! Mert biztosan megmarad emlékeikben ez az undorító vonaglás. Valaki meg tudja mondani nekem, hogy mi jó ebben? Nem. Elsősorban azért nem, mert olvasóink meglehetősen távol állnak attól, hogy szimpatizáljanak az ilyen deviáns magatartással. Mi mért nem tartunk hetero-felvonulást? Mert tudjuk, hogy normális, ha az ellenkező nemhez vonzódunk és nem akarunk sem feltűnni, sem másokat provokálni. (Bár a média ugye hemzseg a "náczi bakancsok csattogásának rettegést kiváltó visszhangjától", az "olyan" hírek mégis sorra dőlnek meg lásd: Gyöngyöspata.) Igaz a házasság és a gyermekvállalás ma már inkább anyagi okokból kérdéses, de erről talán majd máskor. Aztán megtudhatjuk a videóból, hogy Németországban több tízezer buzi vonult fel, minden zavargás nélkül. Hol van a régi Németország? Miért tűrik, sőt támogatják az ilyen dolgokat? Úgy látszik az árja faj az utolsó SS katonával végleg kihalt.
és, hogy ne legyek annyira kirekesztő:

6 megjegyzés:

  1. Maga nem tudom hogy van vele, de engem megfélemlítettek ezek a férgek!

    VálaszTörlés
  2. én is rettegek a buziktól. Kirekesztés!!!!!!!!4!!NÉGY!

    VálaszTörlés
  3. Ne mondja hogy buzi! Az nagyon lealacsonyító! Mondja azt, hogy homoszexuális. Amúgy Nagy Sándor is szerette a fiúkákat, szóval nem értem a felháborodását! Biztos valami szélsőjobboldali!

    VálaszTörlés
  4. Ez teljes mértékben igaz. Bár kétlem, hogy Alexander der Großer buzi lett volna...sztem a görögöktől jött ez is. Mert a tzatzikin meg a tengerparton kívül sok jó nincs Görögországban.

    VálaszTörlés
  5. Viszont az EU-ból való kilépésen gondolkodnak.. Ez követendő példa.

    VálaszTörlés
  6. jaja, gondolkodnak. mert kilépni nem nagyon tudnak majd...az ájemef nem engedi meg a-zeus-e

    VálaszTörlés