2011. május 25., szerda

Hallgassuk meg egymást!

A napokban minden választópolgár kézhez kapott egy levelet őkegyelmességétől a Viktátortól. Ehhez a levélhez csatolva volt egy kérdőív 3-4 választási lehetőséggel, melynek a lényege az igen-nem-nem tudomban kimerült.

Na de elemezzük ki ezt a levelet:

Magyarország választópolgárainak száma a -2009-es adatokat figyelembe véve-8 033 247 fő. Ez a szám nagyjából napjainkban is ugyanennyi lehet, ehhez hozzájönnek még a külföldön élő magyar állampolgárok.
Egy levél elküldésének költsége 80 Ft, egy boríték 5 Ft, 2db színesen nyomtatott papír 50 Ft(jobb esetben).
Tehát egy levél költsége 220 Ft, mivel 2 borítékot és 2 postaköltséget is kell számolnunk ha vissza is küldjük azt.
8000000 választópolgárral számolva tehát  1.760.000.000. Ft-ba kerül az adófizetőknek ez a levelezés, aminek valljunk be, sok értelme nincs, nem hiszem hogy figyelembe veszik odafent.

Az úgy volt,...
Egy dologért azonban megérte elküldeni mindannyiunk számára ezt a levelet. A régi jó kommunista rendszerben Pártunk és Államunk vezetőjének a képe is ott lógott minden állami intézmény, sőt a rendes kommunista családok egyik szobájának falán is! Evvel a levéllel mindenkihez eljuttatta képét hős Vezérünk, a szememben Lenin-Érdemrenddel és a Szovjetunió hőse címmel is kitüntetett Orbán Vasziljevics Viktor.
Orbán Vezér! Hősiességed és izrael népének szeretete vigyen végig utadon, kalász lengjen körbe, és az Internacionálé dallamait zengjék füledbe a szirének! Járd az országot, mint annak idején a jó Mátyás, vidd magaddal Pintér elvtársat is, valamint az összes volt és jelenlegi szocialista és liberális politikust. A Petikét se felejtsd itthon, nehogy megsértődjön, és valaki MÁSban keressen menedéket...
Járjátok együtt országunkat, jussatok el a határokig, aztán el lehet innen menni.    
Menjetek, menjetek, vándoroljatok 40 évet a pusztában, mígnem megszólal a hang, hogy shalom Viktor! Akkor lesztek nektek való helyen...
Ja, a kisebbséget meg Alföldi Fartúró Robikát is vigyétek magatokkal, kell nektek megélhetési segédlet, és némi "művészet" sem árt a vándorlások közepette.

5 megjegyzés:

  1. Tudom, gyűlöletbeszéd, de szívből szól. Napi idézet még ide:

    "Csak két baj van Orbánnal. Az egyik, hogy félig cigány. A másik, hogy félig zsidó is."

    VálaszTörlés
  2. buta, de jó...idézet by Tooky: " annyira ne gyűlölködjünk, mert nem leszünk hitelesek." :)

    VálaszTörlés
  3. Jobb szeretem, ha Wiesenmayernek hívnak.

    VálaszTörlés