2011. május 3., kedd

Osama, Obama és az ünneplő buta birka amcsi csürhe.

Obama halott. Igen. Ja nem, csak az amcsik olyan hülyék, hogy a saját elnökük nevét sem tudják! Most azért mert néger nem kell egy "terrorista" nevével összemosni! Mondjuk lehet, hogy a képen látható kislány valamiféle ellenzék tagja, és "rémhírt" akar terjeszteni, nem tudhatjuk. Egy biztos, itthon nálunk már börtönben ülne egész lemenő felmenő rokonságával együtt. Kis szójátékkal könnyen eljuthatunk Osamából Orbánba. Érettségi feladatnak épp tökéletes!
Részemről viszont Obama is feldobhatja a talpát, ő is van akkora terrorista mint Osama, ha nem nagyobb. Mínusz egy terrorista, csökkennek az árak. Ha Izraeltől megszabadulnánk, akkor talán még a multi cég fizetne, hogy vigyük az áruját! 

Én eddig is mélységes megvetéssel tekintettem magukra az amcsikra, és az őket jellemző életformára. A magyarnál talán csak ez az egy birkább nép van a világon. Miután bejelentették Osama halálát, ünnepelni kezdtek. "Végre meghalt az, aki amcsik ezreinek halálát okozta" - mondják ők. Maradjunk annyiban, hogy az amcsik által tényként kezelt állításokat nem hiszem el. Mindegyik "terrorcselekmény" körül volt valamilyen stikli, ami napvilágra került, elég csak 2001.09.11-re gondolnunk. Bizonyítékok tömkelege szól a terrortámadás ellen, az amcsik mégsem hiszik el ezeket. A Bin Laden halála körüli hercehurca is hagy kivetni valót maga után. Ha tényleg meghalt, akkor hol a fénykép, hol a videó, hol a holttest? Amíg semmit sem hoznak nyilvánosságra, sok lesz az olyan, aki kételkedni fog ennek a hírnek a valóságtartalmában.
Az más kérdés, hogy Obama elnök milyen jogon ad parancsot valakinek a megölésére, ráadásul egy másik ország területén. De hát ők az amcsik, mögöttük Izrael, nekik mindent szabad.
Ki az igazi terrorista? Aki kővel dobál, vagy aki rakétával lő vissza, és szisztematikus népirtást végez? Vagy mint Gotovina tábornok esetében, az elnyomó vagy a felszabadító? Mindenki számára világos, hogy ki. Csak senki nem akarja észrevenni!    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése