2011. május 2., hétfő

Internetnáczik, internetlibsik.

Igen, megint eljött egy pillanat az életemben, amikor egy számomra hatalmas csalódásról kell írnom.  Böngészgetek a youtube-on, és megrendít mennyi ostoba ember van. Eddig is feltűnt, de az országunkban jelenleg uralkodó helyzet miatt valahogy érzékenyebben érintenek ezek.
A fent említett 2 "faj" egy és ugyanaz. Igaz, hogy homlokegyenest más "eszmét" képvisel mindegyik, de van közös bennük: az hogy egyik sem tudja miről akar, és miről beszél egyáltalán.

Interneznáci: mocskos zsidók, mocskos cigányok, mocskos kommunisták, Heil Hitler, Éljen szálasi, hungarizmus, SS, 88, Jobbik, Tigris tank, stb.
Internetlibsi: mocskos nácik, fasiszták, Jobbikosok (ugye ezeket egy kalap alá veszik), éljenek a buzik meg a cigányok, meg szívebben lakna együtt egy cigánnyal mint fasiszta magyarokkal.

Mindegyikhez tudnék még sorolni, de szerintem felesleges.

Ezek a magukat nagy magyarnak képzelő szerencsétlenek -akiknek minden bizonnyal életük sincs, és itt kell kiélniük a bennük élő társadalmi kitaszítottságot, mivel a WoW-os karakterüket épp most nyomta le valamilyen más szerencsétlen ökör- keverik a szezont a fazonnal.
"Remélem a Magyar Gárda is egyszer eljutt erre a szintre!Valakinek kikell osztani ezt a mocskos cionista bandát!Szebb Jövöt!Herr Wolf!"
A fenti idézetet egy a Panzerliedet youtubera feltöltő "nagy magyar" írta videója alá. Na most kérdem én, hogy fér össze a Tigris tank,a Panzerlied, és a Magyar Gárda egyszerre?
"Ápolja a magyar kultúrát és történelmünk emlékeit, adja tovább a felnövekvő generációk épülésére."
Ez a Magyar Gárda alapító nyilatkozatából származik, és aki tényleg magyarnak vallja magát, annak ehhez kell tartania magát. Ha fel akar tölteni valamilyen videót, mert feltűnési viszketegségben szenved, legalább egy tényleg magyar videót töltsön fel. Magyar tankokról, tarackokról, magyar fegyverzetről ugyanúgy található képanyag vagy videó, mint a másik ellenséges, vagy baráti hadseregek fegyverzetéről.
A magyar katonanóták sokkal szebbek mint a német indulók, már csak azért is mert ezt a saját nyelvünkön halljuk, átérezzük a bennük rejlő hazaszeretetet és örömöt, vagy épp bánatot.
A fent említett videó aláírás -helyesírás-beli hiányosságainak felhántorgatása nélkül is- elég sok kivetni valót hagy maga után.
Az egyik, és egyben legfontosabb, hogy a fasizmust és a Magyar Gárdát (ez utóbbival együtt pedig a Jobbikot) egy szintre emeli, holott sok közük nincs egymáshoz. A Jobbik azért harcol, hogy egy jobb, szebb Magyarországot hagyjunk gyermekeinkre, unokáinkra, ahol nem kell attól félni, hogy azért visznek el a láncos kutyák, mert ki mersz állni a saját igazadért. A fasizmus pedig pedig diktatúrákhoz vezetett,  ahol emberi jogokat tapostak sárba. Mondjuk ilyen a mai magyar demokrácia™ is...
Az internetnácik ilyen baromságai miatt ítélik ma el a nemzeti érzelmű embereket. A másik persze a kormány, a komcsik és a libsik áskálódása, de erre most nem szeretnék kitérni.
Az internetlibsiket még jobban megvetem, mint felvonuló társaikat (már ha lehet ennél jobban). Róluk nem is akarok beszélni, a fent említett példák mindent elmondanak..
Furcsák ezek a szavak az én számból, igaz. De azt még hozzá kell tennem, hogy akkor jobb világ volt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése