2011. március 25., péntek

A magyar őstörténet - kicsit másképp..

1920. június 4.-én aláírták a trianoni békét. Magyarország 2/3-át elcsatolták tőlünk, és a körülöttünk mint egy gombaként kinövő Kis-Antant "országainak" adták. Ez a kétharmad valahogy azóta sem szerencsés szám országunk történelmében..
Mivel csak Magyarország rendelkezett igazi történelemmel, a belőlünk kinőtt utódállamok találtak ki maguknak egyet, mintha ők is ezer év óta léteztek volna.
De nem csak találtak ki, hanem loptak is történelmi alakokat. A románok legnagyobb királya például Hunyadi Mátyás volt, és újabban a szlovákok is rágerjedtek az ehhez hasonló hazugságokra. Hős uralkodóink forognak a sírjukban..
Bevallom őszintén, én is elkezdtem gondolkodni, mint a tótok, hogy mégis milyen történelmi személyek, esetleg területek illetnek meg minket. Lett egy elméletem, amelynek utána is néztem. Miután megírtam ezt a bejegyzést, elküldöm az MTA-nak, hátha elfogadják, és én is kapok valamilyen Nobel-díjat, mint mondjuk Imre Kertesz a meseországról szóló regényéért.
Tehát kezdem: "A 890-es évek végén őseink elfoglalták a Kárpát-medencét, de tudjuk, hogy nem álltak meg itt. Elindultak a messzi nyugatra, ezt nevezik a történelemkönyvek kalandozásoknak. Innentől kezdve a könyvek nem írnak többet, de én ráleltem az igazságra!
Őseink átkeltek a ma La Manche csatorna néven emlegetett vízen, de még hogy! Lovuk hátán úsztak, amikor a lovuk elfáradt cseréltek, és a ló úszott az ő hátukon! 3 nap és 3 éjjel egyfolytában úsztak, de végül partot értek. Ez volt a történelem első D napja.
Hosszú és heves küzdelem árán elfoglalták egész Britanniát. A csatákban esett el 8. honfoglaló vezérünk, Lond. Sírja fölé a tisztelet jeléül egy várost emeltek, ez a mai London.
Kalandozóink a Turul madár utasításait követve tovább vonultak észak felé, hogy újra tengerre kerekedjenek, és elfoglalják Izlandot. 3 nap és 3 éjjel álltak a vízben, míg az összes tengeri teremtmény megszokta a jelenlétüket. Ekkor teknősökből és halakból egy tutajt készítettek maguknak, mellyel egész Skandináviát, majd pedig Izlandot is porig rombolták-fosztogatták. (Ez pedig volt a történelem első halálcsillaga, de ez sajnos nem bizonyított, mert a tengeri élőlények elég bomlandóak tudnak lenni majd 1100 év alatt.)
Őseink a csodaszarvas szánján továbbmentek az Északi sarkra. Itt feltöltötték készleteiket jegesmedvéből, fókából és halból, megmártóztak a kellemes vízben, napoztak a sötétben, majd elindultak következő uticéluk, Grönland felé. A finn testvéreiktől szerzett tudás felhasználásával hajókat építettek, és azután már Álmos osztályú atom-tengeralattjárókon folytatták útjukat.(Hopp, egy újabb magyar találmány..).
Mivel Grönlandon semmi érdekeset nem találtak, tovább hajóztak Nyugat felé, és ráleltek a ma Amerikának nevezett kontinensre. Kitűzték az Árpád-sávos zászlót a csillagokkal."
A csillagok jelentéséről azóta is viták folynak, több elmélet született. Az véleményem szerinti jelentése a "határ a csillagos ég". Hogy miben? Hát ha Amerikáról van szó akkor a hazugságban. Az őseink táltosa jól jövendölt.

Egyelőre ennyit sikerült megtalálnom elveszett történelmünkből, de mihelyt új források kerülnek a birtokomba, folytatom az írásom.

Addig is, felterjesztenék egy indítványt, amelyben követeljük vissza Őseink által felfedezett és elfoglalt területeinket, valamint a nevükön esett foltokat kérjük tisztázni. Kolombus nevét írjuk át nyugodtan Kartal-ra, ne Amerika legyen, hanem Attilaka.
Folyt. köv.

2 megjegyzés:

  1. Skandinávia bevétele nem volt olyan egyszerű. Tudvalevő, hogy az ősviking Mutumsson és népes törzse kemény ellenállást fejtett ki. Akkor még feketék voltak a skandinávok és ezzel az egy ténnyel, hogy fekete bőrrel éltek, akasztották meg a magyarokat Mutumsson legutolsó utódja Mutumba.

    VálaszTörlés
  2. http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-sved-mutumba-hazavagyik-a-videotonbol-2052308?nocache
    ha nem lenne világos az előző

    VálaszTörlés