2011. március 17., csütörtök

Kárpótlás 56'-ért

"Korondi Miklós országgyűlési képviselő „Az egyes tartós időtartamú szabadságvesztést elszenvedettek részére járó juttatás emelése” címmel országgyűlési határozati javaslatot terjesztett az Alkotmányügyi bizottság elé, amelyet a bizottság egyhangúlag tárgysorozatba vett."-olvashatjuk a barikad.hu-n.
Gondolkodjunk csak el. Véleményem szerint őseink nem a pénzért álltak ki a szabadságért. Nem azért áldozták az életüket vagy szabadságukat, hogy pénzt vagy előjogokat kapjanak érte. Azért áldozták, hogy mi, a fiaik és lányaik egy szabad világban élhessük, ahol nem kell rettegnünk attól, hogy igazságtalanul visznek el minket a pribékek. Lépjünk mi is az ő útjukra. Harcoljunk fiaink is lányaik szabadságáért!
Akik elfogadják a kormány pénzét nem is igazi magyarok. Ők nem a szabadságért harcoltak. Ők csak bérencek. Ha igazi magyarok akarnak lenni, kiáltsák újra, hogy országunk szabad legyen, küzdjenek újra, hogy megszabaduljunk a csőcseléktől, hogy újra büszkén tudjuk felemelni fejünket, és országunkat újra naggyá tudjuk tenni. És mi velük küzdünk! Velük vonulunk az első sorokban, és harcolunk ellenségeink ellen egészen addig, amíg hazánk ténylegesen szabad nem lesz, és le nem rázza magáról a zsarnokság, és a nép elnyomásának rabigáját.
Adjon az Isten szebb jövőt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése