2011. március 16., szerda

Alkotmánytervezet 1.- Nemzeti hitvallásunk

A mai nap a kezembe került az az alkotmánytervezet, amelyet a jelenleg országunkat diktatórikusan vezető párt és csatlósai terjesztettek a "tisztelt" ház, "országunk vezetői", és az egyszerű nép elé.
Számomra már az első bekezdés is meglehetősen szembetűnő volt. Szép amit leírnak, de nézzünk a dolgok mélyére.

"Büszkék vagyunk országunk megmaradásáért, szabadságáért és függetlenségéért küzdő őseinkre"- olvashatjuk a sorokat. De mit is takarnak? Gondolunk itt mindazokra, akik hősi halált haltak, miközben Hazánkat építették, hogy nekünk legyen hol élnünk, legyen hol aludnunk, legyen mit ennünk. Büszkék is vagyunk rájuk, tetteiket elismerjük, valljuk, és továbbadjuk a fiatalabb generációk számára.
De vajon őseink büszkék-e ránk? Ha letekintenek ránk, azt látják-e vajon amit látni akarnak? Véleményem szerint nem.

Országunk kétharmadát a szégyenletes trianoni diktátum elvette tőlünk. És mit teszünk azért, hogy ezt a becsületünkön esett csorbát kiküszöböljük, evvel tisztelegve az országunk védelmében elesett hősöknek? Semmit! Aki mer is tenni valamit, vagy felemeli a hangját azt fasisztának kiáltják, utána pedig mint egy közönséges bűnözőt láncra verve viszik a pribékek elé. Bezzeg az az állat, aki részegen emberek közé hajt autójával, vagy bedrogozva balesetet okoz szabadlábon védekezhet. És a média még sajnálja is... És a médiát pedig követi a sok birka...

Hazánk szabadsága és függetlensége is sajnos rég elveszett már. Miért mondok ilyet, amikor 1990-ben leráztuk magunkról a kommunizmus rabigáját? Azért mert nem ráztuk le. Amíg politikai "bűnök" és vélemény nyilvánítás miatt tartanak zárva embereket addig nem. Amíg azok, akik akkor bűnöket követtek el, és még mindig a politikai elithez tartoznak börtönbe nem kerülnek, addig nem. Amíg olyan országok tartanak sakkban és akarnak felvásárolni minket, amelyek más államokat tartanak fegyverrel megszállva, tankkal lőnek a kővel dobálózó védtelen nőkre és gyerekekre, addig nem. Amíg a rendőrök nem tudják megkülönböztetni a birodalmi sast a Turultól, addig nem. Amíg ártatlan embereket vernek véresre a nyílt utcán, lövik ki szemüket, addig nem. Amíg sárba tapossák jogainkat, a zászlónkon végigmasíroznak az állam vérebei, addig nem...
És "vezetőink" csak jókat mosolyognak ezen...aki felemeli a hangját, avval meg leírtam, hogy mit tesz rendőrállamunk.

Mit tehetünk az elnyomás, a kizsákmányolás, a jogaink eltaposása és haldokló nemzetünk feltámasztása érdekében? Fohászkodnunk kell őseinkhez, hogy adjanak nekünk erőt a harchoz, amelyben majd el tudjuk érni azt, hogy ezek után ne kelljen elnyomva élnünk, hogy le tudjuk rázni láncainkat. De a szabadságot csak úgy tudjuk elérni, ha mindenki összefog: fiatal, öreg, gyermek, asszony mind együtt harcol egy közös ügyért, azért, hogy Csonkaországunk újra a régi fényében tündököljön, és őseink ezután büszkén nézhessenek le ránk, és nyugodtan tudjanak pihenni sírjaikban avval a tudattal, hogy fiaik és lányaik is az ő útjukat követik, nem hagyják veszni oly nehezen felépített nemzetüket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése