2011. március 28., hétfő

Cozma gyilkosság. Újabb vétlen czigánybünőző?

2009. februárjában egy nagyon felkavaró hírt hallhattunk. 3 veszprémi kézilabda játékost támadtak meg a rajok. Egy játékos meghalt, kettőt pedig sokáig kórházban ápoltak, és maradandó sérüléseket szenvedtek el.
Rafael Sándor és Sztojka Iván. Ez a két név keringett a sajtóban. Megtudhattuk róluk, hogy mindkettőjük ült már, és mint a nevük elárulja, czigányok. Még hogy nincs czigánybűnözés!
A hetekben elkezdődött a Cozma-per, melyben meghallgathattuk az egyik vádlott, R. Sándor tanúvallomását.
Azt vallotta, hogy lábra akart szúrni, de véletlenül szíven szúrta a játékost, aki belehalt a sérüléseibe. És ezt valaki elhiszi neki? Jah és mellesleg önvédelemből szúrt. Azt is elismerte, hogy aznap este még kétszer késelt, azt is szintén önvédelemből...
Milyen birkák hiszik el ezt a sztorit? Mindenki aki mondjuk borsot meg blikket olvas, mert az kell a népnek... a celebek meg a butítás...
Néha, ha beülök kocsmába egy kávé-hosszúlépés párosra, a kezembe kerül az egyik ilyen szennylap, és elszörnyülködöm, hogy miknek van manapság hírértéke. Ez lefeküdt evvel, annak pornója volt, az egyik kutyáját el kellett altatni, a másik részegen-drogosan fetrengett valahol. Ezek kit érdekelnek? Igazából senkit! De valamivel el kell terelni a figyelmet arról, hogy az ország szarban van, hogy már 2045-re is van államadósságunk, hogy lopnak tőlünk és átvernek minket.
A birkáknak meg elég ez is..mert igen, azok vagyunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése