2011. március 19., szombat

Líbia. Ki van a háttérben?

Afganisztán, Irak és még ki tudja hány leigázott ország után a világ vezetői megtalálták új célpontjukat. Líbia, az Afrika északi részén elterülő állam ellen ma támadásokat intéztek az ENSZ csapatai, azon belül a francia légierő gépei. Most kivételesen nem Sam bácsi harcosai vonulnak elől, hanem az őket eddig kiszolgáló európai "nagyhatalmak". Igazából egy kutya, mert franciaország és anglia-igen, direkt írom kis betűvel- az USA csatlósai, az USA pedig izraelé.. tehát tudjuk honnan fúj a szél.
Most Líbiának hozzák az új életet a "szabadság hű harcosai". Megszállják ezt az országot is, ugyanúgy mint már sok arab(!) államot. Kirabolják rendesen, ártatlanokat kínoznak majd meg, és mindezt teljesen legálisan. Nem emlékeztet ez egy másik únió úgy 65 évvel ezelőtti sorozatos "felszabadításaira"? Mert engem igen. Mondjuk ez a hatalom most nem lép semmit.. és elítéli a többieket. Meg sem lepődök.
Mi lesz a következő lépés? Tunézia, Szaud-Arábia, Kuvait, Algéria? Igen, valahogy ebben a sorrendben... Mert ugye az a kibaszott olaj...
Én szívesen tennék nekik egy felajánlást: van nálunk elég cigány, bőrszínük hasonló az arabokéhoz-ezért az arabok szerintem sajnálatukat fejezik ki-, őket lőhetik az amcsik ezerszámra, ugye meg dolgozzák fel, és valami olaj pótló dolgot hozzanak össze belőlük. Szerintem mindenki jól járna!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése